Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.06.2012 14:27 - КРАЙ НА ЕВРОТО И ДОЛАРА ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ
Автор: conspiracii Категория: Новини   
Прочетен: 3692 Коментари: 2 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Б. Фулфорд публикува на 28 май - ВЪТРЕШНА ИНФОРМАЦИЯ, че през СЕПТЕМВРИ ДОЛАРЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАМЕНЕН С РЕНМИНБИ. ПРЕДИ ТОВА ЕВРОТО ЩЕ ОТПАДНЕ СЛЕД 5-ДЕНВНО ЗАТВАРЯНЕ НА БАНКИТЕ.
ПОДРОБНОСТИ:

Най-накрая разразилата се финансова война ще излезе наяве. 140-те държави от BRICS се подготвят да предложат да изкупят всичкия кеш в долари и да го заменят с валута, която да е подплатена с кошница от стоки, включая ценни метали - съобщават многобройни източници. След такъв ход те повече няма да приемат банкноти, емитирани от Федералния Резерв.
Това ще означава на практика край на долара и на престъпния кръг, който държи в момента властта в САЩ.
Преди такъв ход, обаче, се планира банките в Европа да бъдат затворени за 5 дни, след което ще последва отмяна на еврото и възвръщане на предишните национални валути като драхмата, марката и т.н.
Тази информация идва директно от членове на фамилията Ротшилд. (Фулфорд е известен с връзките си с членове на тази фамилия)
На практика Европа е "източила кредитната си карта", дадена й от останалия свят и сега трябва да предоговори дълга си. Светът е съгласен да преговаря в замяна срещу край на непрестанното предизвикване на войни.
Единствените две държави, които имат достатъчно финансови възможности, за да разрешат кризата, са Германия и Русия.
Безредиците във Ватикана от последната седмица, свързани с уволнението на шефа на Банката на Ватикана, са още един знак за края на една ера в Европа.
------------------------------
Тази информация съответства на сроковете, които Джордж Сорос даде през май  - "три месеца прозорец" за спасяване на еврото...(виж предния постинг)
-----------------------------
Тази карта дава нагледно обяснение за основите на кризата:

en.wikipedia.org/wiki/File:Cumulative_Current_Account_Balance.png



------------------------------------------

линк:
benjaminfulford.net



Тагове:   Германия,   криза,   марка,   долар,   САЩ,   Европа,   евро,   валута,   BRICS,


Гласувай:
8



1. анонимен - Приказки от 1001 нощ
08.06.2012 13:22
Приказки от 1001 нощ са всички тези брътвежи целящи привличането на внимание към никому ненужни "пророци" , които се заклеваха в най-милото си , че края на ЕС е до края на 2011г. , щатският долар ще спадне до 1/3 от тогавашния курс / а сами видяхте скока на долара нагоре за нула време!!!/ :lol:
Eвропейският съюз ще съществува още много години , дори и да отпаднат някои държави и то по собствени причини ! В най-"лошият" случай ще остане прословутото Г-6 и това е!
Адски ме нервят такива ПИШМАН "пророци" ... То не беше начало на световни войни , то не беше свършека на света , то не беше Армагедон , то не бяха атомни катаклизми ... , а НИЩО подобно не само не се случва , ами всичко си върви както трябва!!! Пфууу ... :angry: направо ми се повръща от такива материали ...
цитирай
2. conspiracii - О, съжалявам, че ти става лошо - друг ...
08.06.2012 22:51
О, съжалявам, че ти става лошо - друг път внимавай какво четеш...анонимен:)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: conspiracii
Категория: Други
Прочетен: 500861
Постинги: 87
Коментари: 232
Гласове: 208
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930